Configurator

voor innovaphone Authorized Salespartners (iAS)

Met de Configurator kunnen kleine projecten worden gecreëerd met het juiste aantal benodigde licenties. Hij bevat niet alle producten uit het assortiment van innovaphone en is beperkt tot slechts één locatie. Hou er a.u.b. rekening mee dat de hier getoonde configuratie slechts een aanbeveling is. Het is niet altijd de meest perfecte of goedkoopste oplossing.

Om u aan te melden heeft u de login-gegevens van uw my.innovaphone account nodig. Indien u geen my.innovaphone account heeft, kunt u zich hier aanmelden. De listprijzen krijgt u alleen te zien als u ingelogd bent. Wanneer u zich inlogt, heeft u ook de mogelijkheid om meerdere configuraties op te slaan en deze later aan te passen. Wanneer u zich niet inlogt, kunt u desondanks gebruik maken van alle functies.

application/pdfLicentie richtlijnen iAS2016-06-15188 KB
application/pdfLicentie richtlijnen iAS voorbeeld2016-06-15460 KB

Wij maken gebruik van cookies om de functionaliteit en effectiviteit van onze website aan te kunnen passen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.
OK