Spotkanie Partnerów innovaphone na wydarzeniu online

"Dialogi 2021“ na platformie innovaphone myApps

Sindelfingen, 1 września 2021 – Firma innovaphone, niemiecki specjalista w dziedzinie rozwiązań komunikacyjnych do pracy i komunikacji, po raz kolejny organizuje serię wydarzeń pod nazwą „innovaphone Dialogi” w formacie cyfrowym dla swoich Partnerów. Uczestnicy będą mogli uczestniczyć w różnych sesjach interaktywnych transmitowanych na żywo, śledzić prezentacje oraz prowadzić dyskusje na platformie myApps. Partnerzy innovaphone będą mieli zatem możliwość rozmowy z innovaphone i innymi partnerami z wykorzystaniem licznych narzędzi do współpracy – czatu, wideo lub interaktywnej tablicy.

"Celem naszego tegorocznego wydarzenia innovaphone Dialogi 2021 jest bliski kontakt z naszymi europejskimi Partnerami nawet w trudnych czasach, wyjaśnia Dagmar Geer, CEO, innovaphone AG. innovaphone myApps odgrywa tu główną rolę. Wydarzenie odbędzie się w całości i wyłącznie na naszej platformie komunikacyjnej myApps. Czy to sesje tematyczne, transmisje, ankiety i dyskusje na żywo, wsparcie na czacie, a nawet bezpośrednie rozmowy telefoniczne w razie potrzeby - myApps łączy wszystkie kanały komunikacji w jednym wirtualnym rozwiązaniu i cieszymy się, że będziemy korzystać z tej platformy z naszymi partnerami.”

Do tematów tegorocznych innovaphone Dialogi należą m.in. innovaphone Cloud, rynki wertykalne, zrównoważony rozwój oraz aplikacje opracowane przez partnerów technologicznych. Uczestnicy wydarzenia będą mieli również możliwość zaproponowania i zaprezentowania na sesjach wybranych przez siebie tematów.

innovaphone oferuje swoim Partnerom sześć spotkań w różnych terminach w pięciu językach (angielskim, niemieckim, francuskim, włoskim i hiszpańskim) - od 6 października do 18 listopada 2021 roku. Jeśli jesteś certyfikowanym Partnerem innovaphone, zarejestruj się tutaj!

Innovaphone Dialoge Mann an Laptop

Nasza strona internetowa używa plików cookie (tzw. ciasteczka), aby zapewnić Państwu optymalną obsługę strony internetowej. Dotyczy to zarówno plików cookie, które są niezbędne do działania strony, jak i tych, które są wykorzystywane wyłącznie do anonimowych celów statystycznych lub do ustawień ułatwiających wyświetlanie specjalnych treści. Każdy użytkownik może sam zdecydować, na które kategorie plików cookie chce wyrazić zgodę. Należy pamiętać, że w oparciu o wybrane ustawienia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne. Jeśli zaakceptowane zostaną wszystkie pliki cookie, użytkownik będzie miał pełny dostęp do usług naszej strony internetowej. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy zapoznać się z naszą  Polityką Prywatności.