Newsticker - Apps

2024-01-18 | Newsticker
Nowe aplikacje w innovaphone App Store: Analytics App i Share App firmy MediaRunway w bezpłatnej wersji beta

Analytics to prosty, kompleksowy i wizualizowany sposób oceny połączeń w celu zmniejszenia liczby nieodebranych połączeń i optymalizacji procesów biznesowych. Łatwe śledzenie wielu danych, zarówno na smartfonie, ekranie komputera, jak i na dużym ekranie dla kilku osób.

Aplikacja jest obecnie w fazie beta i można ją bezpłatnie testować.

Więcej informacji na temat Analytics App można znaleźć na innovaphone Wiki.

Share oferuje możliwość wymiany plików, które są zbyt duże dla wiadomości e-mail. Istnieje również wiele innych powodów, dla których warto wymieniać pliki za pomocą aplikacji Share: Szyfrowany, chroniony hasłem i ograniczony transfer plików za pośrednictwem własnego systemu.

W fazie beta (do 29 lutego 2024 r.) z aplikacji można korzystać bezpłatnie.

Więcej informacji na temat aplikacji Share App można znaleźć na innovaphone Wiki.

2023-11-17 | Newsticker
Nowe aplikacje partnerskie w innovaphone App Store: Favorite Contacts, Hotdesk i Phone Control firmy MediaRunway

Aplikaja Favorite Contacts umożliwia łączenie poszczególnych kontaktów w grupy. Dzięki temu komunikacja między różnymi działami i lokalizacjami jest szybsza i wygodniejsza.

Więcej informacji na temat aplikacji Favorite Contacts App znajduje sie w innovaphone Wiki.

Aplikacja Hotdesk App rejestruje telefon dla konkretnego użytkownika jednym kliknięciem myszy, ułatwiając elastyczne przełączanie się między różnymi stanowiskami pracy. Rejestracja może być przeprowadzona przez użytkownika za pośrednictwem myApps Client lub automatycznie za pomocą loginu Windows (lokalny login PC i serwer terminali). Testowane z telefonami innovaphone i SNOM.

Więcej informacji na temat aplikacji Hotdesk App znajduje się w innovaphone Wiki.

Aplikacja Phone Control umożliwia użytkownikowi w biurze wyciszenie dzwonka telefonu w biurze domowym lub odwrotnie. Użytkownik otrzymuje również przegląd telefonów, na których jest aktualnie zalogowany.

Więcej informacji na temat aplikacji Phone Control App znajdue się w innovaphone Wiki.

2023-09-13 | Newsticker
Nowe aplikacje w innovaphone App Store: WordGuess App i wersja beta Calculator App

Chcesz na chwilę odetchnąć podczas pracy - i to nie tylko przy filiżance kawy? Mamy coś dla Ciebie - WordGuess App! Co powiesz na małą grę, która jest nie tylko zabawna, ale także poszerza Twoje słownictwo i jest dostępna na każdym urządzeniu?

Z aplikacją WordGuess, która jest dostępna bezpłatnie, możesz odgadywać różne słowa każdego dnia - i możesz wybrać nie tylko długość słowa (od 4 do 8 liter), ale także język (angielski, francuski, niemiecki, włoski, hiszpański i holenderski).

Wypróbuj teraz w innovaphone Community

Aplikacja Calculator App umożliwia wykonywanie prostych obliczeń, takich jak dodawanie, odejmowanie, dzielenie lub mnożenie. Użytkownicy mogą również obliczać funkcje trygonometryczne, a także miary kątów i różne systemy liczbowe. Oprócz obliczeń w różnych systemach liczbowych (dziesiętnym, dwójkowym, ósemkowym i szesnastkowym), aplikacja umożliwia również konwersję liczb z jednego systemu liczbowego na inny i korzystanie z kilku systemów liczbowych w tej samej operacji.

Aplikacja Calculator App dostępna jest od zaraz w Community. Przetestuj wszystkie funkcje aplikacji Calculator Beta App na różnych urządzeniach i podziel się z nami swoją opinią na utworzonym w tym celu Beta-Forum.

Share on LinkedIn

Chcesz dowiedzieć się więcej?

Nie wahaj się i prześlij nam swoje pytania. Odpowiemy tak szybko, jak to możliwe.

Nasza strona internetowa używa plików cookie (tzw. ciasteczka), aby zapewnić Państwu optymalną obsługę strony internetowej. Dotyczy to zarówno plików cookie, które są niezbędne do działania strony, jak i tych, które są wykorzystywane wyłącznie do anonimowych celów statystycznych lub do ustawień ułatwiających wyświetlanie specjalnych treści. Każdy użytkownik może sam zdecydować, na które kategorie plików cookie chce wyrazić zgodę. Należy pamiętać, że w oparciu o wybrane ustawienia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne. Jeśli zaakceptowane zostaną wszystkie pliki cookie, użytkownik będzie miał pełny dostęp do usług naszej strony internetowej. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy zapoznać się z naszą  Polityką Prywatności.