Newsticker - Apps

2024-07-11 | Newsticker
Nowa aplikacja w innovaphone App Store: Contacts Manager firmy MediaRunway

Contacts Managerumożliwia regularną synchronizację danych adresowych w aplikacji innovaphone Contacts App z jednego lub kilku zewnętrznych źródeł danych.

Uwaga: Na początku roku przedstawiliśmy już aplikację Analytics App - aplikację do prostej, kompleksowej i wizualnej oceny połączeń. Ta aplikacja nie jest już w fazie beta, ale może być regularnie nabywana i używana za pośrednictwem innovaphone.

2024-06-21 | Newsticker
Nowa aplikacja w innovaphone App Store: Room Manager firmy Mediterranean Consulting

Room Manager to aplikacja służąca do zarządzania zameldowaniem i wymeldowaniem gości hotelowych. Aplikacja pozwala również kontrolować stan sprzątania pokoi.

Główne funkcje aplikacji Room Managers to:

• Zarządzanie pokojami
  • Rejestracja klientów w pokoju
  • Zameldowanie i wymeldowanie
  • Filtr dostępnych pokoi
  • Filtr czystych pokoi

Kontrola sprzątania pokoju może być zarządzana z poziomu aplikacji, a także umożliwia zmianę statusu za pomocą kombinacji klawiszy na telefonie pokojowym. Dzięki intuicyjnemu interfejsowi recepcja hotelowa ma pełną kontrolę nad aktualnym statusem pokoi.

Więcej informacji na temat aplikacji Room Manager można znaleźć na innovaphone Wiki.

2024-06-21 | Newsticker
Nowa aplikacja w innovaphone App Store: ESENTA i Internet Radio firmy MediaRunway

ESENTA - to aplikacja do inteligentnego i prostego sterowania oraz obsługi systemów domofonowych - w tym scentralizowanej konfiguracji dzwonków do drzwi, a także transmisji głosu i wideo w oparciu o WebRTC.

Dowiedz się więcej na temat aplikacji ESENTA App w innovaphone Wiki.

Internet Radio pozwala na wybór ulubionych stacji radiowych. Podczas połączeń telefonicznych radio jest automatycznie wyciszane, dzięki czemu można skoncentrować się na rozmowie telefonicznej. Po zakończeniu rozmowy telefonicznej radio zostaje ponownie włączone.

Dowiedz się więcej na temat aplikacji Internet Radio App w innovaphone Wiki.

2024-04-16 | Newsticker
Krótki przewodnik po integracji stron internetowych z myApps - jak stworzyć własną aplikację dla strony internetowej

Integracja strony internetowej z interfejsem myApps ma wiele zalet. Umożliwia to pracownikom szybki dostęp do często używanych stron internetowych za pośrednictwem klienta myApps. Oto kilka przykładów: Twoi pracownicy mogą sprawdzić plan posiłków w stołówce. Używasz myApps jako cyfrowej platformy eventowej i chciałbyś dodać linki do agendy, lokalizacji, prezentacji i innych. Twoja firma polega na usługach zewnętrznych, takich jak portale rezerwacji podróży służbowych, narzędzia tłumaczeniowe, Wiki itp.

Utwórz aplikację dla każdej (zewnętrznej) strony internetowej, która Cię interesuje.

Instrukcja krok po kroku:

1. Otwórz aplikację Devices App, kliknij zakładkę "Urządzenia" i wybierz odpowiednią centralę PBX.
  2. Przejdź do zakładki "PBX/Objects"
  3. Wybierz typ obiektu "App" z menu rozwijanego po lewej stronie i potwierdź przyciskiem "New".
  4. Zdefiniuj "App object name" i "App object long name" i potwierdź przyciskiem Apply.
  5. Przejdź do zakładki "App"
  6. Wpisz żądany adres URL
  7. Opcja: wprowadź ikonę adresu URL (można ją wygenerować tutaj: https://www.base64-image.de/)
  8. Zaznacz pole obok "Plain Website".
  9. Potwierdź przyciskiem "OK"
  10. Otwórz PBX Manager i wybierz "Templates/Config User" i wybierz nowo utworzoną aplikację.

2024-03-18 | Newsticker
NOWA APLIKACJA: Queue Board App – rozwiązanie call center dla Twojej firmy

Szukasz własnego, rozwiązania call center, które pomoże Ci lepiej monitorować połączenia przychodzące, skrócić czas oczekiwania i obserwować jednocześnie wiele kolejek połączeń oczekujących (Waiting Queues)?

Aplikacja Queue Board App oferuje to wszystko! Pomaga poprawić i zmierzyć dostępność połączeń telefonicznych oraz je zwizualizować. A wszystko to bezpośrednio w myApps Client w oparciu o innovaphone PBX i myApps App Platform - bez żadnych innych dodatkowych zewnętrznych komponentów!

Uwaga: Aplikacja Queue Board App jest nowoczesnym następcą naszej dotychczasowej aplikacji innovaphone Queue Monitor (iQM).

Jakie mam opcje, jeśli wcześniej korzystałem z innovaphone Queue Monitor?

Posiadasz już SSA (Software Service Agreement) dla innovaphone Queue Monitor? W takim przypadku możesz po prostu wymienić istniejące licencje na licencje Queue Board App.  Otrzymasz wówczas:

• 1x licencję WQ | PBX-Service(mediarunway-queueboard-admin)
  • 8x licencji User | PBX-App(mediarunway-queueboard-user)
  • 1x licencję Supervisor | PBX-App(mediarunway-queueboard-supervisor)

Nie chcę niczego wymieniać, czy mogę nadal korzystać z iQM?

Tak, możesz nadal korzystać z iQM. Nie ma jednak planów aktualizacji lub dalszego rozwoju iQM, ponieważ obecnie oferujemy nowoczesną, wydajną wersję z aplikacją Queue Board jako alternatywę.

Uwaga: Nie jest możliwe równoległe korzystanie z obu licencji (iQM i aplikacji Queue Board App).

Czy funkcje obu aplikacji są takie same?

Aplikacja Queue Board App jest nowym, niezależnym produktem. W związku z tym mogą występować różnice w zakresie funkcjonalności i działania. W przeciwieństwie do iQM, aplikacja Queue Board ma interfejs użytkownika, który jest w pełni zintegrowany z myApps. Aplikacja Queue Board App może również obsługiwać i wizualizować kilka oczekujących kolejek jednocześnie.

Przy okazji: Aplikacja Queue Board App została opracowana przez naszego partnera MediaRunway. Spodobała nam się ona tak bardzo, że dodaliśmy ją bezpośrednio do naszego cennika.

Dowiedz się więcej o aplikacji Queue Board App

Share on LinkedIn

2024-01-18 | Newsticker
Nowe aplikacje w innovaphone App Store: Analytics App i Share App firmy MediaRunway w bezpłatnej wersji beta

Analytics to prosty, kompleksowy i wizualizowany sposób oceny połączeń w celu zmniejszenia liczby nieodebranych połączeń i optymalizacji procesów biznesowych. Łatwe śledzenie wielu danych, zarówno na smartfonie, ekranie komputera, jak i na dużym ekranie dla kilku osób.

Aplikacja jest obecnie w fazie beta i można ją bezpłatnie testować.

Więcej informacji na temat Analytics App można znaleźć na innovaphone Wiki.

Share oferuje możliwość wymiany plików, które są zbyt duże dla wiadomości e-mail. Istnieje również wiele innych powodów, dla których warto wymieniać pliki za pomocą aplikacji Share: Szyfrowany, chroniony hasłem i ograniczony transfer plików za pośrednictwem własnego systemu.

W fazie beta (do 29 lutego 2024 r.) z aplikacji można korzystać bezpłatnie.

Więcej informacji na temat aplikacji Share App można znaleźć na innovaphone Wiki.

Share on LinkedIn

Chcesz dowiedzieć się więcej?

Nie wahaj się i prześlij nam swoje pytania. Odpowiemy tak szybko, jak to możliwe.

Nasza strona internetowa używa plików cookie (tzw. ciasteczka), aby zapewnić Państwu optymalną obsługę strony internetowej. Dotyczy to zarówno plików cookie, które są niezbędne do działania strony, jak i tych, które są wykorzystywane wyłącznie do anonimowych celów statystycznych lub do ustawień ułatwiających wyświetlanie specjalnych treści. Każdy użytkownik może sam zdecydować, na które kategorie plików cookie chce wyrazić zgodę. Należy pamiętać, że w oparciu o wybrane ustawienia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne. Jeśli zaakceptowane zostaną wszystkie pliki cookie, użytkownik będzie miał pełny dostęp do usług naszej strony internetowej. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy zapoznać się z naszą  Polityką Prywatności.