Newsticker - Apps

2023-04-25 | Newsticker
Nowość w innovaphone App Store: Call Info, Queue Board, Presence Heartbeat firmy MediaRunway

NOWOŚĆ w innovaphone App Store: Aplikacje Call Info, Queue Board i Presence Heartbeat firmy MediaRunway.

Call Info - informacje o połączeniu - wyświetla ważne informacje o dzwoniącym w aplikacji myApps Phone w celu łatwiejszej i lepszej komunikacji z klientem. Aplikacja pobiera informacje z zewnętrznego serwera LDAP, który z kolei może gromadzić informacje z wielu różnych źródeł. Dzięki edytorowi zintegrowanemu z aplikacją Admin App można utworzyć indywidualny szablon wyświetlania, dzięki czemu ważniejsze informacje mogą być wyróżnione pogrubionymi literami, większą czcionką lub kolorem.

Queue Board to prosty sposób na poprawienie jakości komunikacji w Twojej firmie dając Ci przegląd (na żywo, a administrator także historię połączeń) czasu oczekiwania i liczby dzwoniących. Możesz zobaczyć, ilu rozmówców i po jakim czasie zrezygnowali z oczekiwania. Zapewnij każdemu członkowi zespołu (agentowi telefonicznemu) i przełożonemu łatwy sposób na zalogowanie się lub wylogowanie z grupy przez wszystkich członków zespołu. Jeśli chcesz mieć wgląd do kilku kolejek oczekujących jednocześnie, po prostu otwórz wybrane kolejki oczekujące obok siebie na monitorze nadzorcy lub widoczne dla zespołu na większym wyświetlaczu. Informacje te można równie dobrze przeglądać na smartfonie. Ponadto w aplikacji można skonfigurować: czas zakończenia, sposób zliczania aktywnych agentów, progi alarmowe i resetowanie wartości. Administrator może być jednocześnie agentem telefonicznym.

Presence Heartbeat poprawia przejrzystość statusu obecności myApps Twoich pracowników, automatycznie ustawiając kolor i tekst, gdy blokada ekranu Windows jest aktywowana i odblokowywana, a także kiedy Windows loguje się i wylogowuje/wyłącza. Działa to zarówno na lokalnym komputerze z systemem Windows, jak iw sesji terminala Windows.

Więcej informacji uzyskasz na naszej stronie w Przeglądzie wszystkich aplikacji.

2023-03-28 | Newsticker
Nowość w innovaphone App Store:GROUPS App firmy comtelo

Aplikacja GROUPS App firmy comtelo wprowadza strukturę do grup telefonicznych. Jeśli chcesz efektywnie współpracować, ta aplikacja przyniesie Ci wiele korzyści. Dzięki przyjaznemu interfejsowi, kolejki są dobrze zorganizowane i dostarczają informacji na temat statusu grup i ich członków. Kto jest aktualnie dostępny w mojej grupie, a kto jest w trakcie spotkania? Czy w mojej grupie są statyczni uczestnicy, którzy są do niej na stałe przypisani i dzięki temu zawsze odbierają połączenia.

Praktyczność aplikacji GROUPS App uzupełniają dodatkowe funkcje, takie jak połączenie bezpośrednio z aplikacji lub przycisk czatu do szybkiej wymiany informacji. Przenieś efektywną współpracę na nowy poziom dzięki GROUPS App!

Przegląd wszystkich dostępnych aplikacji dostępny jest w innovaphone App Store.

2023-03-23 | Newsticker
Nowość w innovaphone App Store: CRM Extensions App firmy ilink

Szukasz rozwiązania, które połączy Twój CRM z systemem telefonicznym? Po otrzymaniu połączenia przychodzącego chciałbyś jednym kliknięciem trafić bezpośrednio do odpowiedniego kontaktu w CRM, dzięki czemu możesz łatwo zapisać notatki w odpowiednim miejscu? W takim razie nowa aplikacja CRM Extensions App naszego Partnera firmy ilink jest odpowiedzią na Twoje potrzeby.

CRM Extensions App firmy ilink to elastyczna aplikacja dla systemu Windows, która umożliwia identyfikację rozmówcy i wybieranie numerów telefonów przez sieć stacjonarną za pomocą jednego kliknięcia. Nawet podczas pracy w domu!

Wyskakujące okno wyświetla informacje takie jak nazwa dzwoniącego, firma, lokalizacja i numer telefonu dla połączeń przychodzących. Informacje te są pobierane bezpośrednio z systemu CRM, z książki adresowej lub z publicznych książek telefonicznych. Za pomocą przycisku "otwórz kontakt" użytkownicy mogą otworzyć odpowiedni kontakt bezpośrednio w systemie CRM. Połączenia telefoniczne mogą być wykonywane z wielu systemów CRM poprzez kliknięcie myszką lub z prawie wszystkich aplikacji Windows przez klawisze skrótu.

Obsługiwane są następujące systemy CRM:
Act!, Datev, Goldmine Premium Edition, HCL Connections, HCL Notes, HubSpot, Maximizer CRM, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Outlook + Exchange Public Folder, Netsuite, bazy ODBC - dostosowywane przez SQL, Sage CRM, Salesforce.com, Sugar CRM, Tigerpaw CRM, vCard / LDAP.

Obsługiwane katalogi telefoniczne online:
telefonbuch.de (Niemcy), Das Örtliche (Niemcy), local.ch (Szwajcaria), search.ch (Szwajcaria), herold.at (Austria), whitepages.com (USA).

Więcej informacji można znaleźć w przeglądzie aplikacji.

Uwaga! Obejrzyj bezpłatnie webinar na temat aplikacji CRM Extensions (w j.ang).

2022-12-27 | Newsticker
Nowość w innovaphone App Store: Gigaset Provisioning App firmy Gigaset Communications

Dzięki aplikacji Gigaset Provisioning App możliwe jest automatyczne dodawanie i usuwanie urządzeń DECT na Gigaset Nx70 IP DECT przez IPUI provisioning. Oprócz tego możliwa jest konfiguracja LDAP.

Więcej informacji można znaleźć w innovaphone App Store.

Share on LinkedIn

Zespół innovaphone jest do Twojej dyspozycji!

Każda firma jest wyjątkowa i ma indywidualne wymagania, które stale się zmieniają. Dzięki wyjątkowej modułowości, rozwiązania innovaphone mogą być elastycznie konfigurowane, w zależności od Twoich indywidualnych potrzeb.

Skontaktuj się z nami, a my pomożemy Ci wybrać najlepsze rozwiązanie dla Twojej firmy.

Nasza strona internetowa używa plików cookie (tzw. ciasteczka), aby zapewnić Państwu optymalną obsługę strony internetowej. Dotyczy to zarówno plików cookie, które są niezbędne do działania strony, jak i tych, które są wykorzystywane wyłącznie do anonimowych celów statystycznych lub do ustawień ułatwiających wyświetlanie specjalnych treści. Każdy użytkownik może sam zdecydować, na które kategorie plików cookie chce wyrazić zgodę. Należy pamiętać, że w oparciu o wybrane ustawienia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne. Jeśli zaakceptowane zostaną wszystkie pliki cookie, użytkownik będzie miał pełny dostęp do usług naszej strony internetowej. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy zapoznać się z naszą  Polityką Prywatności.